top of page
TAPAHTUMASUUNNITTELU & -STAILAUS

Tapahtumien visuaalinen suunnittelu & -stailaus: Suunnittelemme ja toteutamme brändinne mukaisen ilmeen ja tunnelman tapahtumaanne, sekä koordinoimme palveluntarjoajanne kanssa visuaaliset yksityiskohdat aina catering-palveluista tekniikkaan saakka. Voitte nojata taakse ja nauttia tyylikkäästi ja toimivasti suunnitellusta tapahtumasta, joka kiinnittää vieraidenne huomion monella tapaa!

Isot palat jo kohdillaan, mutta kaipaatte apua toteutuksessa? Olkaa yhteydessä, niin autamme teitä rakentamaan ikimuistoisen toteutuksen, josta olette unelmoineet. Kukkastailauksista kankaisiin, rakenteista tapahtumagrafiikoihin – voimme olla apunanne kaikessa tapahtumasuunnittelussa ja -stailauksessa!

Kurkkaa töitämme täältä ja ole yhteydessä,

toivottavasti kuulemme teistä pian!

BRÄNDIKUVAUKSET JA SISÄLLÖNTUOTANTO

Brändikuvaukset & sisällöntuotanto: Haluamme teidän todella sitoutuvan kohdeyleisönne kanssa. Ja mikä olisikaan parempi tapa yhdistää teidät asiakkaidenne kanssa, kuin inspiroiva, aito, tunteisiin vetoava ja samaistuttava sisältö? Anna meidän luoda kanssanne merkityksellistä kuvastoa, joka kolahtaa yleisöönne juuri niin kuin te haluatte.

Voitte jättää koko kuvaustuotannon aina valokuvaajayhteistyöstä kuvauspaikan valintaan ja valmisteluihin meille, tai voimme tulla osaksi teidän tiimiänne.

Kurkkaa töitämme täältä ja ole yhteydessä! Jos haluatte nähdä lisää lifestyle-sisältöä ja editorial-töitä, käykää katsomassa sisarbrändimme Nord & Maen sivut.

KUKKASUUNNITTELU & LUOVAT TYÖPAJAT

Kukkasuunnittelu: Kukat kertovat enemmän kuin tuhat sanaa. Kukkainstallaatiomme ja -asetelmamme kiinnittävät katsojan huomion juuri oikeisiin kohtiin. Tyylikkäästi ja mielikuvituksellisesti toteutettu kukkastailaus korostaa brändiänne ja tuotteittanne parhaalla mahdollisella tavalla.
 
Olemme mestareita luomaan suuria kukkatuotantoja: installaatiot, jotka vaativat tapahtumarakennuksen tietotaitoja aina turvallisuudesta toimivuuteen, nykyaikaiset pöytä- ja tila-asetelmat, kukka-asetelmat lifestyle-, brändäys- ja editorial-kuvauksiin – ja paljon muuta!

 

Soita meille, ja keksimme teille uusia ja innostavia designeja!

Kaipaatteko hauskaa aktiviteettiä tapahtumaanne, mukavaa yhdessä tekemistä tiimipäiväänne tai jotain mielekästä ohjelmaa asiakkaidenne kanssa? Teidän tarpeisiinne räätälöity luova workshop voi olla juuri se juttu, mitä olette etsimässä! Valittavana on useita erilaisia vaihtoehtoja, ota yhteyttä, niin valitaan paras juuri teidän poppoolle.

HÄÄSUUNNITTELU JA -STAILAUS

Hääsuunnittelu & -stailaus: Persoonalliset ja autenttiset häät ovat lähellä sydäntämme. Haluamme olla osana matkaanne kohti unelmienne hääpäivää aina alusta alkaen. Unohdetaan Pinterest ja Instagram hetkeksi, eikä kopioida muiden häitä, vaan keskitytään siihen, mitä te haluatte tuntea suurena päivänänne!

 

Tarjoamme täyden palvelun hääsuunnittelua aina kokonaisvaltaisista suunnitelmista stailauksiin, jotka pitävät sisällään niin kukat ja häägrafiikat kuin muiden palveluntarjoajien, aikataulutuksen ja logistiikan koordinoinnit. Tai jos teillä on jo kokonaisuus hallussa, voimme pitää huolen vain siitä, miltä kaikki näyttää. Suunnittelemme upeat kukka-installaatiot ja morsiuskukat sekä kutsut, mutta ennen kaikkea pidämme teidät kaukana hääpäivän rakennuksen hulinasta. Sillä, usko meitä, teillä on paljon parempaa tekemistä hääpäivänne koittaessa, kuin pohtia, miten kiinnittää bistrovalot juhlasalin kattoon.

 

Valmiina? Hienoa, siirrythän siis hääbrändimme Nord & Maen sivuille, hää- ja lifestyle-sisältömme ja -palvelumme löytyvät nyt sieltä. Samat tekijät, vain nimi on vaihtunut!
Suunnitellaan teille yhdessä unelmienne häät! 

bottom of page