top of page
REKRYTOINTI / RECRUITING

FLORISTI

 

Etsimme tiimiimme useampaa floristia, jolta löytyy aiempaa kokemusta floristin työstä. Toivomme floristilta innokasta ja joustavaa asennetta työntekoon. Floristina pääset työskentelemään erilaisten asiakasprojektiemme parissa, joten kaipaamme floristilta taitoja nopeaankin työskentelyyn sekä positiivista asennetta suunniteltujen asetelmien, installaatioiden sekä kimppujen toteuttamiseen. 

 

Järjestämme floristeille workshopin studiollamme, jossa pääset näyttämään taitojasi ohjeistuksen kera. Ilmoitathan hakemuksen yhteydessä pääsetkö osallistumaan workshopiin 21.1.2021 12:00-16:00 tai 25.1.2021. 12:00-16:00. 

 

Työaika on vaihtelevaa niin viikonpäivien kuin viikkokohtaisen työmäärän kohdalla. Olethan valmis työskentelemään arkipäivinä, että viikonloppuisin sekä aikaisin aamulla että myöhään illalla. Eniten töitä on tarjolla kesäkuukausina hääsesongin ollessa kuumimmillaan, mutta erilaisia projekteja pyörii ympäri vuoden. Erikoistarve useammalle florsitille on tulevana kesänä juhannusviikonloppuna - ilmoitathan jo hakemuksessa, jos sinun on mahdollista työskennellä kyseisenä ajankohtana (23.6.-27.6.2020). 

 

Palkkaus: tuntiperusteinen, neuvotellaan erikseen. Hey Lookilla työskentelet Hey Look Oy:n palkkalistoilla. 

 

Sopimuksen muoto: määräaikainen vaihtelevan työajan 0h-sopimus

 

Kesto: määräaikainen sopimus vuoden loppuun 31.12.2021 asti. 


Hakemuksen voi lähettää heylook@heylook.fi ja kiva lisä on, jos sinulta löytyy kuvia aiemmista töistäsi sähköpostin liitteeksi. Hakuaika loppuu 17.1.2021.

bottom of page