Search

Tiedote: Omistajanvaihdos

Updated: Apr 23

On aika sanoa kiitos - kaikkien Hey Lookin parissa vietettyjen vuosien jälkeen on Lotan ja Michaelan, aika sanoa hei hei. Viimeiset 8 vuotta ovat olleet uskomattomia ja siitä on iso kiittäminen kaikkia teitä: henkilökuntaa, freelancereita, alalla muodostuneita ystävyyssuhteita ja meitä tukeneita henkilöitä. Voimme kuitenkin sanoa, että jätämme työmme osaaviin, taitaviin käsiin.

Emme kuitenkaan katoa minnekään, eivätkä nämä ole hyvästit. Puuhailemme taustalla vielä hetken ja tulevaisuudessa meidät voi edelleen nähdä freelancereina Hey Lookin projektien parissa. Nyt kuitenkin haluamme vielä kerran sanoa teille kaikille KIITOS!

Lotta Norokytö & Michaela Egger


Moi kaikille - me ollaan Taru ja Emilia, uudet kasvot Hey Lookin johdossa. Mahtavaa päästä viimein kertomaan teille nämä uutiset, joiden paljastamista ollaan odotettu kuin kuuta nousevaa.

Meidät kaksi voi jatkossa bongata puuhailemassa kaikenlaisista tapahtumista tai paiskimassa hommia studiolla. Meitä saa tulla aina nykimään hihasta ja moikkaamaan, odotetaan niin paljon teihin kaikkiin tutustumista!

Meille Hey Look on aina ollut paikka, jossa meitä ja meidän työtä on arvostettu, rohkaistu ja kunnioitettu. Suurin mahdollinen kiitos kaikesta on kuitenkin se, että Lotta ja Michaela kokivat juuri meidät parhaaksi tiimiksi jatkamaan Hey Lookin tarinaa ja luomaan jotain uutta ja raikasta, unohtamatta kuitenkaan sitä kaikkea, jota Hey Look edustaa.


Toivottavasti päästään pian työskentelemään yhdessä, jakamaan ideoita ja pitämään hauskaa tapahtumien parissa. Tervetuloa seuraamaan meidän tarinaa!


Taru Kaartinen & Emilia Joensuu

28 views

Recent Posts

See All
HEY LOOK - WE HAVE NEWS

Tilaa kuukausittain ilmestyvä uutiskirjeemme, jossa paljastamme tapahtumastailauksen viimeisimpiä trendejä, vinkkeä ja kuulumisia. Uutiskirjeessä äänessä ovat HEY LOOKin mimmit.

 

Hey Look Oy  |  Pääskylänrinne 10 LH 4  |  00500 Helsinki, Finland​

(+358) 20 741 9080  |  heylook (at) heylook.fi

 

Vat number: 2412167-5

​

  • Facebook
  • Pinterest
  • Instagram